Lek er seriøst

Publisert: 2016.02.02

På malelek-kurset i helgen fikk mange lov å leke med farger, vann og maling.

linda_malelek_tove_s_holmoy.jpg

12 kursdeltagere glemte å være "flinke", og lot kreativitet og fantasi få utfolde seg på kurset på Olsgaard denne siste helgen i januar 2016. Ulike teknikker var et godt hjelpemiddel. De fikk prøve seg på å male på bølgepapp. Det er nemlig veldig ufarlig å male på bølgepapp:). Senere prøvde de også ut lerret og forskjellige verktøy, og etterhvert collage. Fargelære og meditasjon var med i programmet, fokus på å være til stede og lære å "se" var essensielt. Alt utstyr var inkludert og man trengte kun å ha på seg maletøy og ta med matpakke.

For oss var det spennende å veilede og assosiere sammen med deltagerne, der de fikk opp følelser og ideer. Vi kunne bidra med oppgaver og lære bort teknikker, og inspirere til å forske videre i fargenes magiske verden.

Det kreves ingen forkunnskaper for å være med på et slikt kurs, man må bare ha lyst. Med meg som assisterende kursholder hadde jeg Hilde-Britt Remøy. Vi er begge veldig fornøyde med kurset og alt vi selv har fått av inspirasjon, tilbakemeldinger og flotte menneskemøter.

Tønsbergs Blad besøkte oss, bildene her er tatt av Ellen Bering i TB.

Har du lyst til å få info når jeg skal ha kurs? Da kan du sende meg en mail på denne adressen: t.holmoy@online.no, så får du informasjon hver gang jeg setter opp nye kurs. Se KURS på websiden min, for mer info om konseptet.

<< Tilbake

Tove Sparvath Holmøy
tlf: 975 01 967
t.holmoy@online.no
Gauterødveien 2
3154 Tolvsrød

Design: Tove S. Holmøy - Webløsning: Spectra AS    
Startsiden Startsiden