Design og profilering: Arbeider

Horten

Verktøy for rekruttering av nye arbeidstagere og innflyttere til Horten kommune

Prosjektet "Jobbe og bo i Horten" er igangsatt av det lokale næringslivet. Det ble plukket ut en gruppe unge bosatt i Horten, som har vært bidragsytere. Horten kommune og prosjektleder Ralph Norlund har styrt prosjektet. Jeg er koblet inn som designer og har bidratt med ideer, utforming og førtrykk.

Tanken er at "det er innbyggerne som definerer Horten", og dermed er avsendere. Horten har et rikt næringsliv med mange ingeniørbedrifter som har behov for unge arbeidstagere. Byen har mye å tilby sine beboere, og dette ville vi kommunisere. Bidragsyterne vises her med sine egne fotografier og utsagn om byen sin.

Det er opprettet en kampanjenettside hovedsaklig tilpasset mobil og nettbrett. Her vises brosjyren samt enkel info med bl.a. nyttige lenker. Aktiviteter i andre medier, der qr-kode skal lede publikum til nettstedet, vil bli igangsatt. Trykte brosjyrer og videreformidling til nettstedet boiHorten.no skal kommuniseres til målgruppen. Tanken er at ingeniørbedriftene m.fl. skal bruke dette som verktøy ved besøk på høyskoler, messer etc. og i rekrutteringssammenheng. Horten kommune deltok med materiell på Subsea Valley 2013.


« Tilbake

Tove Sparvath Holmøy
tlf: 975 01 967
t.holmoy@online.no
Gauterødveien 2
3154 Tolvsrød

Design: Tove S. Holmøy - Webløsning: Spectra AS    
Startsiden Startsiden